9 Mart 2012 Cuma

Bir evden diğer eve taşınırken maliyet düşürme yolları

Bir evden diğerine taşınmak çok pahalı olabilir, ama hareket ile ilişkili maliyetlerini düşürmek ve bu arada kendinizi ve eşyalarını korumak için bazı yollar vardır. Burada bir ev nakliye şirketi kullanırken tasarruf ki ilk beş yolu vardır.

1. Hala çeşitli firmalardan tahminler elde edilirken, her bir şirket evinize çıkıyor ve fiziksel bir muayene yaptıktan sonra eşyalarınızı hareketli yazılı bir tahmin verir kesinlikle emin olun. Hareket eden şirketler zaten bir fiziksel muayene ile orijin noktasında yazılı bir rakam verdiler zaman taşınma sırasında tasarıyı yukarıya kaldıran kanun tarafından engellendiği gibi bu basit bir eylem size çok para kaydedebilirsiniz.

2. Eğer eşyalarını tasarruf, ve yine de profesyonel bir evden eve taşıyıcı iş getirdiği tecrübe ve deneyime almak istiyorsanız, ürün yalnızca bir bölümünü kendiniz toplayacağım ve evden eve taşımacılık firması kalanı paketi izin karar verebilir. Tipik olarak, iyi bir strateji kitap, giysi, vb sizin gibi daha az kırılgan olan öğeler paketi ve hareketli şirket yerine daha hassas ve kırılgan öğeler paketi izin vermektir. Evden eve nakliyatçılar bu öğeler kendilerini dolu yana hareket eden firma tarafından paketlenir ve taşıma sırasında kutu içinde bozuk bir ürün sigorta tarafından karşılanacak gibi bu da başka şekillerde yararlanabilir.

3. Eğer ürün ve mallarının alım ve teslimat hem de esnek bir program varsa da giderleri hareket tasarruf edebilirsiniz. Çoğu zaman, profesyonel evden eve taşımacılık aynı zamanda kendi kamyon birkaç aileyi öğeleri olacaktır. Eğer alım ve teslimat için dar bir zaman çerçevesi var edersek, bu ayrıcalık için daha fazla ödeme bekliyorlar. Ama size hareket tarihleri ​​ile ilgili hareketli şirket vermek daha fazla özgürlük ve esneklik, daha az sık sık ödeyecek.

4. Bu yıl doğru zamanda hareket planlamak durumunda da birçok hareket şirketleri ile para kaydedebilirsiniz. En yoğun yaz sezonunda ve ay sonunda en işlek vardır. Size hareket için bir kapalı tepe süre seçebilirsiniz Dolayısıyla, eğer sık ​​sık indirimli olarak alabilirsiniz.

5.. Tasarruf ve kendinizi ve eşyalarını korumak için çok önemli bir yol hamlesini yapmadan ve sonra hiç olmadığından emin olmak için hem kökeni ve varış noktasında eşyalarınızı bir şekilde kontrol yaparken doğru sigorta seçeneği seçmektir Nakliyat sırasında hasar. Eğer zor ve değiştirmek için pahalı olabilir öğeler varsa, size hareket için tam ikame kapsama sigorta seçeneği seçmek isteyebilirsiniz. Bu, herhangi bir öğeyi transit bozuksa bunun maliyeti ne olursa olsun bir yenisi ile değiştirilecektir sağlar. Ama seçtiğiniz sigorta seçeneği, sizi Naklettiğiniz öğeleri ve oluşabilecek herhangi bir nakliye hasarı geri almak amacıyla kalkış ve varış noktası hem de durumlarının hepsi ile tamamen aşina olduğundan emin olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder